H.A. van Schie, Keurslager

Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils. Kies uit onze speciale barbecue-pakketten. Of stel zelf een pakket samen. En vul die aan met onze dagverse salades en sauzen. Samen maken we er een heerlijke zomer van.  

Kwaliteit

Barbecuen is gezellig om te doen met vrienden of familie, of gewoon met uw gezinnetje thuis. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een uitgebreid barbecueassortiment. 

Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het  vlees is van uitmuntende kwaliteit. Ons varkensvlees heeft het milieukeur wat de kwaliteit, dierenwelzijn en milieu ten goede komt. Het rundvlees is puur Hollands gemest en door ons persoonlijk geselecteerd. Dit alles ziet u terug in de kwaliteit van ons vlees. 

Wij werken uitsluitend met verse spullen en rijgen alle stokjes zelf met de hand. Daarnaast zijn onze huisgemaakte knoflooksaus en kruidenboter een echte aanrader! Dit zult u proeven bij de barbecue. Wanneer het een barbecue FEEST moet worden, bestel het vlees bij ons.

Assortiment

  • Mixed-grill    
  • Vers geregen kipsaté     
  • Vers geregen varkenssaté    
  • Vers geregen varkenshaassaté        
  • Gemarineerde filetlapje
  • Verse shaslick    
  • Verse biefstukspies    
  • Verse biefstuksaté    
  • Verse Thai-spies    
  • Verse hamburger    
  • T-bone met haas    
  • Eigengemaakt bbq-worstje    
  • Braadslede rund    
  • Braadslede varkensoester    (bruin)
  • Gemarineerde lamsrack  
  • Gemarineerde Lamskotelet    
  • Italiaanse lamsspies    
  • Gekruide zalmmoot
  • Spare ribs
  • Crocante spies
  • Rib-eye
  • Gegaarde drumstick
  • Gegaarde hamburger
  • Zalmspies
  • Gambaspies
  • Kinderspies
  • Pofaardappel (gegaard)
  • Italiaans stokbrood (wit)
  • Schwarzwalder stokbrood
  •  Belgisch uienbroodtaart
  • Knoflookbreekbrood
  • ​Broodfakkel

Kom gerust even langs als u vragen heeft over de verschillende mogelijkheden. Barbecue is meer dan vlees. Bij een complete barbecue mogen salades, sauzen, rauwkost en stokbrood niet ontbreken. Op www.keurslager.nl staan diverse originele recepten. Kant en klaar kopen is natuurlijk wel zo makkelijik en bij ons zijn de salades altijd vers. Net zoals het vlees en brood. Smakelijk eten!

De beste barbecuetips

Wil jij net zo barbecueën als wij? Met een goede voorbereiding – én de nodige oefening – moet dat zeker lukken. We hebben de volgende tips voor je:
 

  1. Plaats de barbecue op een stevige, onbrandbare ondergrond.
  2. Steek de barbecue tenminste 1 uur van tevoren aan.
  3. Ga als volgt te werk: leg een bergje houtskool in de barbecue. En plaats daar aanmaakblokjes tussen. Steek de aanmaakblokjes aan. Op het moment dat de houtskool goed gloeit, kunnen de kolen over de barbecue verspreid worden. Raadpleeg ook de aanwijzingen op de verpakking van de barbecue / houtskool / aanmaakblokjes.
  4. Zijn de vlammen gedoofd? En zijn de houtskool of briketten grijs van kleur? Dan heeft de barbecue de juiste hitte bereikt om het vlees mooi te grillen.
  5. Voeg wel tijdig nieuwe kolen toe. Dan hoef je de barbecue niet opnieuw aan te steken.
  6. Gebruik een tang, dus geen vork, om het vlees op het rooster te leggen. En om het te keren. Zo blijven de vleessappen bewaard in het vlees.
  7. Dep gemarineerd vlees – voordat je het roostert – goed droog met keukenpapier.
  8. Strooi van tevoren nooit zout op het vlees. Dan verschijnt er vocht, dat het bruin worden bemoeilijkt.
  9. Geef het vlees de tijd om bruin te worden. Teveel om en om draaien is niet goed.
  10. Door het vlees op het rooster regelmatig met olie te bestrijken, blijft het sappiger.
  11. Trek vlees dat aan het rooster kleeft niet los. Laat het even liggen, het laat vanzelf los. Is het gerecht toch aangebrand? Snijd de verbrande randjes eraf.
  12. Gebruik je een houtskoolbarbecue? Dan moet vlees, dat de meeste hitte nodig heeft, als eerste worden geroosterd.
  13. Bij een barbecue met een verstelbaar rooster kun je de temperatuur regelen door het rooster hoger of lager te plaatsen.
  14. Werk je met een elektrische barbecue? Leg het snoer stevig vast op de grond. En pas op met regen.
  15. Voor de gasbarbecue geldt dat de gasfles rechtop naast de barbecue moet worden geplaatst.

 

Barbecue bites

Klein van stuk, puur van smaak en lekker in combinatie met het voetje.

Haal het 'voetje van het spiesje en leg dit apart op de barbecue of bakplaat. Grill het vlees aan het spiesje tot de gewenste gaarheid. Eet het 'voetje' in combinatie met het daarbij behorende vlees op.

  • Kip lemon bite
  • Cheeseburger bite
  • Sweet sausage bite
  • Beef bite
  • Bacon bite

H.A. van Schie, Keurslager

Planetenbaan 7
3721KA Bilthoven
0302285094
0302250874

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten