H.A. van Schie, Keurslager

Welkom bij Keurslager van Schie uit Bilthoven

Keurslagerij van Schie is een moderne slagerij, gericht op het leveren van vlees en worst van goede kwaliteit. Zo vindt u bij ons o.a. Black Angus en Wagyu rundvlees. Beide een met een geheel eigen smaakbeleving. Wij hebben enkel Heyde Hoeve varkensvlees, wat garant staat voor varkensvlees met een unieke smaak.

Naast de slagerij is er een worstmakerij waar vele  eigengemaakte vleesproducten geproduceerd worden. Van een heerlijke boerenachterham tot gegrild stukje Zeeuws spek. Uit de worstmakerij komen ook onze heerloijke gehaktballen en rookworsten, ideaal voor bij de warme maaltijd.

Heeft u geen in koken dan kan een kant-en-klare maaltijd een goede oplossing zijn. Of voor de lunch kunnen wij vers belegde broodjes verzorgen. Alles uit eigen keuken.

Voor op de barbecue verzorgen wij u graag uw barbecueschotels.

Belegde broodjes

Voor alle soorten belegde broodjes en alle soorten toebehoren voor een smakelijke lunch kunt u terecht bij slagerij van Schie te Bilthoven.

 

Verstand van lekker eten

Met ons ruime aanbod aan vleesproducten is het helemaal niet moeilijk om elke dag een smaakvolle maaltijd te koken. We bedenken ook graag nieuwe producten, zoals de Special, een verrassende combinatie van vlees met groenten, kruiden, kaas en fruit. Aan inspiratie geen gebrek! En die delen we graag. Neem gratis ons magazine Proef mee of bekijk de recepten op onze website.

Passie voor het slagersvak

Onze Keurslagerij is onze trots. Wij gebruiken altijd verse ingrediënten om de mooiste ambachtelijke producten te bereiden: vleeswaren en worst, vleesspecialiteiten die we zelf ontwikkelen, maaltijden, broodjes, er bestaat geen mooier vak dan het slagersvak! Onze passie voor het slagersvak proef je dan ook zeker terug in onze producten. 

Leuk om te geven

Op zoek naar een leuk cadeau? Bij elke Keurslager in Nederland kun je cadeaukaarten kopen én verzilveren. De waarde bepaal je zelf. 

Keurslager Special

Vanaf: 7 jan. 2019
tot: 20 jan. 2019

Winterse boemerang

Winterse boemerang

Land van herkomst:
Seizoen:
Smaak:
Voedingswaarde:
per 100 gram
160

Recept van de week

Kip cordon bleu met raclette kaas en geroosterde paprika

Hoofdgerecht
Kip, Vleeswaren
Onbekend
Groenten, Vlees
4 personen
Makkelijk
20-40 minuten
Bakken
Overig

H.A. van Schie, Keurslager

Planetenbaan 7
3721KA Bilthoven
0302285094

Openingstijden

maandag 08:00 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 19:00
zaterdag 08:00 - 17:00
zondag Gesloten